Tornen les Festes de Tardor!

1762205Ja són aquí, ja han arribat! Torna el mes d’octubre i, amb ell, les Festes de Tardor de Sant Feliu i, per suposat, el 2n correbars de la ciutat. En primer lloc, recordar-vos que podeu fer les inscripcions a El Pande fins a dimarts 4 d’octubre. No trigueu, que les places són limitades!

Però participar al Cercabirra no és la única cosa que podeu fer a El Pande durant aquests dies. Des de divendres 7 fins dimarts 11, cada dia, tindrem DJ: Falan Milez, Jay-F, Bailon i Mark Duffy ens visitaran. I dimarts farem Reggae Night. Què més tindre? Doncs monòlegs amb l’Isarn Batlles.

Què us entra gana? Doncs aprofiteu l’hora del vermut a El Pande. Diumenge tindrem les nostres famoses ‘migas alpujarreñas’ de cada any i dimecres fideuà. A més a més, canya + tapa per 2,00€ cada dia!!!

flyerfestes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s