Revetlla de San Joan

Bueno, bueno… oficialment l’estiu arribat aquesta setmana i demà ja tenim la revetlla de  San Joan! Com portem dien fa dies a les nostres xarxes socials participem un any més al Correbars i avui és l’últim dia que teniu per fer les inscripcions al Pande o al Milenio i el preu d’inscripció és de 10 €.  baixa

Encara no sabeu què és el Correbars?

L’any passat per la revetlla de Sant Joan 2015 vam iniciar un projecte anomenat el Correbars i questa any degut al èxit tingut de la primera edició repetim. Per aquesta segona edició comptem amb la col·laboració de 6 bars del poble als que els agraïm la seva confiança: ateneu, l’eixida, el pande, teteria india, la cova nostra, el centre. A més, comptarem amb els amics de milkywaves dj’s que s’encarregaran de posar la música de la festa.
Ens concentrarem a la plaça de l´estació a les 18.30 La ruta serà de 8 birres i 1 tapa. Amb el següent recorregut; PLAÇA DE L’ESTACIÓ(+1er Birra), ATENEU, PANDE (+Pinxo), TETERIA, L’EIXIDA, COVA NOSTRA, EL CENTRE, PANDE(+Festa Final) 

Ens veiem demà a les 18.30 a la plaça de l’estació de Sant Feliu de Llobregat i recordeu que podeu venir al Pande que estarem oberts, us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s