Benvingut juny!

Bon dia i bona hora a tothom!

Avui comença juny i això vol dir moltes coses, per començar el bon temps ja ha vingut per quedar-se! Així doncs, la platja serà la nostre segona casa i amb el bon temps les ganes de fer coses creixen, oi? També vol dir que les vacances estan a punt d’arribar i després d’un any de molta feina son la millor solució per desconnectar!Summer stickers

Els vermuts de diumenge, les birres de cap de setmana o a la sortida de la feina venen més de gust que mai i el quedar amb els amics al Pande és una fantàstica idea.  Nosaltres comencem el juny amb molta energia i amb ganes que vingueu a veure’ns per tastar les nostres braves o per prendre un dels millors cafès de Sant Feliu 😉 Aprofitant que parlem d’això, potser us interessa llegir altres post com:

Voleu conèixer les curiositats de la cervesa?

Les braves un aperitiu històric

Hora de vermut?

No ens podem oblidar que al juny es celebra Sant Joan i nosaltres ja estem pensant que fer per passar una bona revetlla rodejada d’amics, ben aviat us informarem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s