La primavera vol dir… FESTA!

Avui estem molt contents perquè anunciem les festes primavera 2016! Com ja sabeu cada any volem fer una programació d’allò més entretinguda i sempre pensant en la nostre familia… ELS NOSTRES CLIENTS!!

Així doncs avui us volem presentar el que tenim pensat per aquestes festes! Recordar-vos que son del 6 al 8 de maig i que tenim la promoció especial de canya més tapa a 1,50eur tots els dies, a més a més de una programació que farà que vulgueu estar tots els dies al PANDE!

Captura

Som-hi!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s