Els nostres millors desitjos pel 2016!

Bueno, bueno com passa el temps… sembla que aquest any ha passat volant, ja queden lluny aquells dies en els que ens moríem de ganes d’anunciar-vos nous esdeveniments i activitats, aquells dies que volíem menjar-nos el cap per oferir a la nostre clientela el millor dels serveis… baixa

Avui ja és 31 i d’ aquí unes hores estarem celebrant la entrada d’un any nou que esperem que compleixi totes les vostres expectatives i que nosaltres podem estar al peu del canó per veureu com de bé us va, perquè al cap i a la fi sense vosaltres no seriem res i com ja em dit en més d’una ocasió sou la nostre família així que el millor dels nostres desitjos i bon any! El 2016 portarà més coses i millors i el Pande seguirà lluitant per tenir-vos ben contents!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s