Tradicions nadalenques arreu del món

Ja s’apropen les festes i em pensat en explicar-vos algunes tradicions d’ allò més curioses que passen en altres països.

imagesA Japó…

El 25 de desembre no és un dia de festa nacional a Japó i gràcies a una forta campanya de màrqueting que va començar fa 40 anys, Kentucky Fried Chicken va convèncer als seus consumidors que el pollastre fregit és el millor menjar per celebra aquestes dates. Sopar en aquesta cadena es va transformar en un ritu on molts japonesos fins i tot reserven el seu pollastre de Nadal i fan llargues cues per retirar la seva comanda.

A Hawaii…

A Hawaii, el Christmas Tree Ship marca tradicionalment l’arribada de la majoria dels arbres de Nadal. L’ empresa Matson és l’encarregada de transportar-los des des de fa més d’un segle i porta més de 100.000 arbres.

A Finlàndia…

Què millor lloc per celebrar el Nadal que la ciutat natal de Papà Noel en el Cercle Polar Àrtic? Molta és la gent que visita la seva casa, envia una carta amb el segell oficial de Papà Noel i realitza un tour de rens per l’impressionant desert de Lapònia.

A Islàndia…

Els islandesos celebren 13 dies de Nadal i la tradició més curiosa és la dels 13 Papàs Noel, similars a un trol que representen que van venint d’un en un durant els 13 dies de Nadal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s