Tenim uns clients que no ens el mereixem!

Avui volem dedicar unes paraules a donar les gràcies a tots els que vau fer possible la nit de dissabte, fer anys en bona companyia i celebrant una festa grossa és el millor que podíem desitjar en una data tant senyalada… 5 anys des de que vam obrir les portes!!

En breu podreu veure les fotos de la festa d’aniversari del Pande i de moment gràcies i més gràcies per fer possible que velas+decorativas+cancun+jose+maria+morelos+quintana+roo+mexico__5DBB92_1cada any que poguem muntar aquests “saraos”!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s