5 Anys fa el Pande!

Bueno, bueno… com tot lo bo s’acaba les vacances estan arribant a la fi, però això significa que venim amb energies renovades i la millor manera de demostrar-ho és celebrant els 5 anys de vida del Pande!

Estem molt contents de poder celebrar amb tots vosaltres l’èxit d’una aventura que va començar fa 5 anys i que de ben segur ha estat una experiència memorable.

Volem convidar-vos el proper 12 se setembre a la Sala Iberia per celebrar tots junts com la família en la que ens em convertit una data tan especial. El cartell és brutal i passarà molta gent per l’escenari de la SALA IBERIA, gent que ha passat molts cops pel nostre PANDE i ens ha fet disfrutar de grans moments. A continuació podeu veure la programació, a més no oblideu visitar el nostre event a la pàgina de Facebook.

11214218_963342927060016_5414869411122457547_n

Us esperem amb moltes ganes i recordeu que serà una festa inoblidable!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s