La Revetlla de San Joan mai feta a Sant Feliu!

A pocs dies de la festa que celebra l’arribada de l’estiu, San Joan aquest any ve trepitjant fort! Gràcies a la unió del Milenio i el Pande, s’ha organitzat pel proper 23 de juny 12 hores de festa amb tot tipus d’activitats per tal ce celebrar el San Joan 2015 amb moltes ganes!

Aquí us deixem el pla per aquesta Revetlla que farà història a Sant Feliu:11013330_1591107037844640_3988394671662194461_o

La TARDA estarà enfocada a les famílies, on tindrem al Casal Popular organitzant una activitat artística familiar anomenada “Construïm el Casal Popular” serà gratuïta per a tots els nens i nenes que vulguin venir a participar, i també tindrem als Real Pocket’s, grup de ball molt conegut a la nostra ciutat.

El plat fort sens dubte serà EL CORREBARS DE LA REVETLLA on 8 bars participen al correbars donant-nos suport en aquesta primera edició (ATENEU, PANDE, TETERIA, L’EIXIDA, COVA, CENTRE, 08980 i GALAN) i farem l’ultima birra a la Lluís Companys, un correbars on tindrem “el carrito de Rising Vybz i Major Croc Disco” i la colla de timbalers de la Garsa amenitzant els desplaçaments entre bar i bar. A l’arribada a la plaça, desafiem als participants del Correbars i a totes les persones que estiguin a la plaça a participar en una sana competició del MILENIO BIRRA OLIMPICS, on podreu participar en tres proves: “100 metres llisos”, “tir al got” i “4×100 metres llisos” i on es podran obtenir premis i consumicions per a la nit. Durant aquesta estona tindrem els Rising Vybz amenitzant aquesta activitat.

I, per acabar la NIT començarà amb dos DJ’s coneguts del poble que han participat en diferents esdeveniments: Dj Bailon i Dj Lucky, amb la música més actual del moment. Després vindran Major Croc Disco, col·lectiu de Dj’s que amenitza les festes amb música casposa de totes les èpoques i que acaba amb un toc de música electrònica amb l’ajuda d’una performance! Croc never die!

Així doncs volem agrair a tots els participants que han fet possible fer aquesta Revetlla i recordar-vos que tindrem en una mateixa barra dues línies de consumició: una barra low cost on podràs trobar preus super assequibles i una barra amb preus populars on tindrem les marques més conegudes, una carpa de mojitos, aigua de València i sangria, i podem confirmar la presència de TOAST ON THE ROAD, un food truck d’entrepans i torrades.

Només ens queda dir que el Pande estarà obert però no farà res especial doncs estarem dedicant totes les forces a que la Revetlla de San Joan 2015 surti a la perfecció. Uns hi esperem!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s