Hora de vermut?

vermut-i-sifc3b3nEl vermut es remunta a l’Antiguitat quan Hipòcrates va inventar el “vi hipocràtic” que al va macerar amb flors i vins aromatitzats del s XVI a Bavaria i el va anomenar wermut.

Així doncs, des de llavors el vermut es considerat un tipus de vi aromatitzat que es pren abans dels àpats i va acompanyat d’un pica pica. Ara amb el bon temps i les vacances a punt d’arribar, volem animar-vos a que ens vingueu a visitar i feu un vermut! Això si, tranquils que si no us agrada el vermut sempre podem prendre una cervesa ben fresqueta del Pande, que això mai falla!

I com podeu acompanyar el vemut? Molt fàcil, amb les millors braves de Sant Feliu, les nostres!! Us recordem que podeu llegir el nostre post sobre les braves un aperitiu històric que segur que expliquem curiositats sobre aquest aperitiu tant típic que desconeixeu.

Ens veiem fent un vermut!

2 thoughts on “Hora de vermut?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s