El proper any més i millor!

Un any més Sant Feliu de Llobregat, capital del Baix Llobregat, acull cada segon cap de setmana de maig les Festes de Primavera, celebració que engloba dos dels esdeveniments més emblemàtics de la ciutat: l’Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

En aquesta edició ha tingut lloc la 57a Exposició Nacional de Roses al Palau Falguera, on s’han pogut veure i olorar més de 10.000 roses (entre roses d’hivernacle, roses de jardí i rosers en flor) de més de 150 varietats i procedents de diferents punts de Catalunya, Espanya, Europa i de la resta del món.

A més, la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, que ha fet la 36a edició, ha volgut potenciar i promoure l’activitat econòmica de la ciutat i fer partícips els visitants dels productes de diversos sectors que es fabriquen o es distribueixen a la ciutat.

I per últim, no podem oblidar el seguit d’activitats culturals i de lleure en el marc de la programació general d’aquestes Festes, en les quals el Pande ha pogut participar. En el següent enllaç podreu veure algunes fotos de les Festes de Primavera d’aquest any.

Volem agraïr un cop més l’éxit d’aquestes festes i dir-vos que el proper any MÉS i MILLOR!!!!!! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s