Saps qui va ser el primer DJ de la història?

Ron Diggins, un enginyer de radio britànic que en 1947 va construir la famosa Diggola, considerada la primera “taula de mescles” de la història de la música. Aquesta taula portàtil de construcció casolana incloïa dos plats, llums, micròfons, un amplificador i una desena d’altaveus. I estava feta sobre una base de fusta. Early-Dual-Turntables-For-Cinema-1910-and-19291

En el seu 90 aniversari, el primer disc jockey va confessar que, quan va començar a recórrer ciutats i pobles amb el seu invent, va rebre centenars de crítiques de músics que no veien amb bons ulls que barregés les seves cançons sense el seu consentiment. Diggins es va retirar en 1995 després de punxar en 20.000 festes.

A que no sabies aquesta història? Doncs aprofitant que parlem del tema volem dir-vos amb tota la il·lusió que el Pande aprofita les Festes Primavera 2015 per organitzar un taller d’inciació a punxar amb vinils!! Per cert… INSCRIPCIÓ GRATUÏTA!!!

Així que no podeu faltar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s