Si, si, si la Setmana Santa ja està aquí!

Bueno, bueno… alguns ja estareu de vacances, altres poc us faltarà, perquè ara si que la Setmana Santa ja ha arribat! Des de el Pande us invitem a que vingueu a veurens doncs nosaltres no tenim vacances! I, quina millor manera per desconectar que gaudir d’una estona amb els amics al Pande mentre preneu unes birres o feu un aperitiu? A més el bon temps sembla que també ha vingut per quedar-se i sembla que els pocs dies que portem de primavera s’estan portant bé, així doncs que no teniu excusa!!

Bones vacances, us esperem!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s