Comencem la primavera amb el Clàssic

Bueno, bueno… la primavera ja està aquí! Per fi podrem deixar enrera el fred, el mal temps i els dies curts!

El proper dia 20 de març comença l’estació que ens apropa, una mica més, al tant esperat estiu. Així doncs recordeu que tenim tenim el canvi d’hora! Si… ja sabem que dormirem una hora anys però tot te un sacrifici, oi? Per sort el canvi d’hora ens agafa l’últim cap de setmana de març així que no implicarà dormir una hora menys i tenir que anar a treballar. descarga

Ara bé, que millor per començar la primavera que un bon partit de futbol? Perquè no podeu oblidar-vos que aquest diumenge 22 de març teniu una cita al Pande per veure el Clàssic!! ¿Sabeu des de quan ens remontem amb el Clàssic? Avui us ho explicarem!

El clàssic espanyol, conegut entre els mitjans de comunicació i els afeccionats com el Clàssic, és el partit de futbol que més vegades s’ha repetit entre dos clubs espanyols. Històricament aquest honor corresponia als enfrontaments entre l’Athletic i el Reial Madrid que fins al començament de la temporada 2011-12 s’havien enfrontat 215 vegades entre la  Lliga i la Copa. A partir de llavors, va ser superat pels enfrontaments entre el Barça i el Reial Madrid, encara que ja se li atribuïa erròniament  el Clàssic aquests enfrontaments des de feia temps enrere degut al soroll mediàtic i el fort enfrontament entre els dos clubs.

Així que aquest diumenge no dubteu en venir al Pande a veure el partit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s