Les braves un aperitiu històric

La historia de les patates braves es remunta al any 1960, es creu, tot i que ningú està del tot segur, que van néixer a Madrid a un bar d’un barri obrer anomenat “Casa Pellico” i que van néixer amb l’objectiu d’oferir un aperitiu apetitós, apte per tot tipus de paladar, d’allò més econòmic i fàcil de fer.

IMG_2340
Aquest plat típic que tan ens agrada acompanyar-lo d’una cervesa ben freda o una copa de vi, es d’allò més fàcil de fer. Són unes patates tallades en forma de daus irregulars que estan fregides en oli i acompanyades d’una salsa picant, denominada salsa brava. La denominació braves fa al·lusió a la fortalesa del picant que posseeix la salsa que acompanya les patates.

 

Cada vegada hi ha més varietats de braves, doncs poc a poc, aquest aperitiu s’ha anat modernitzat fins, a vegades, perdre la veritable essència del plat. Però el Pande fem unes braves com les de sempre, ben bones! Així que alhora del aperitiu o quan més us vingui de gust us esperem perquè tasteu les braves del Pande!!

2 thoughts on “Les braves un aperitiu històric

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s