Happy Holidays!

Un any més arriba el període de vacances, el sol, la platja, la piscina, la muntanya, les terrasses, el descans, el lleure… una de les èpoques de l’any que més ens agrada a la majoria. És època de desconnectar, de gaudir amb els amics, la família i de la nostra pròpia companyia.

I és que sembla mentida què ràpid passa el temps! Durant aquest últim any acadèmic, nosaltres, a El Pande, ens hem divertit celebrant amb vosaltres els esdeveniments que ens fan sortir de casa i fer poble: les Festes de Tardor, el Nadal, Carnaval, les Festes de Primavera i Sant Joan. A més a més, hem aprofitat per a incorporar millores al bar com les estufes a l’hivern i en tenim d’altres que hem fet recentment. (Si esteu intrigats en saber quines són, veniu a veure’ns i us ho expliquem).

Per si no ens veiem, tot i que el Pande romandrà obert durant el mes d’agost, volem aprofitar per a desitjar-vos un molt bon estiu, que gaudiu de les vostres vacances i que sigueu molt feliços!

Us deixem amb un dels anuncis més esperats de l’any i que transmeten més bon rotllo!

Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s