Talents musicals de Sant Feliu: The Penguins Ska Band, Ramón Mirabet i Extrapolar

Benvingut sigui el mes de juny! I per a començar aquest mes que, malgrat les últimes pluges, ja fa olor a estiu, volem animar la setmana amb una mica de música. Música feta a Sant Feliu, d’artistes de la nostra petita ciutat, així que avui parlarem de The Penguins Band, el cantant Ramón Mirabet i el grup Extrapolar.

 

THE PENGUINS BAND
The Penguins BandThe Penguins va néixer al març de 2006 i des de llavors no ha parat de créixer fins a fer-se un forat com a banda jove en l’escena jamaicana catalana. Aquest grup destaca per l’autèntica festa dels seus directes, on trobem sobre l’escenari a onze persones connectant amb el públic contínuament. El passat mes d’abril, el grup va presentar el seu nou disc ‘Shuffle, Cut & Deal’ que podeu escoltar a Spotify.

 

 

RAMON MIRABET
Ramon MirabetA qui també podeu escoltar a Spotify és al Ramon Mirabet i el seu àlbum Happy Days que va llançar al 2013. El Ramón, va participar en ‘Nouvelle Star’, una versió similar a l’OT espanyol, on va quedar en 3ª posició l’any 2010. Amb aquest petit impuls i després de viatjar arreu d’Europa cantant, l’artista segueix treballant dur per a portar-nos la seva música. Al maig, va celebrar l’aniversari del seu disc al Music Hall.

 

 

EXTRAPOLAR
ExtrapolarI per últim, però no menys important, Extrapolar, un grup de molta més recent creació que té els seus orígens a Sant Feliu. Aquesta banda va néixer de la mà de dos dels membres que van començar junts i poc a poc van crear la seva banda. Amb el seu propi estil, que navega entre el pop-rock anglès i el funky, els hem pogut veure a diferents ciutats del Baix Llobregat durant els últims mesos.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s