Carnaval, carnavaaaaal…

A tan sols una setmana de les festes de Carnaval, us volem anunciar que a El Pande també celebrarem aquesta festivitat. Després de seguir la divertida rua de Sant Feliu, veniu al bar disfressats a celebrar-ho.

A les 22:00 hores començarà el sopar de Carnaval. Aprofitem l’avinentesa per a llançar oficialment el nostre especial hamburguesa del xef Manolo Calvo. Es prega confirmació d’assistència a través de Facebook o a les nostres instal·lacions.

hamb2

hamb1

 

 

 

 

 

 

Amb l’estomac ple, a les 23:30 hores, la celebració continuarà amb música i diversió. Tindrem música amb DJ fins a les 2:00 de la matinada i copes a 3,95€. Com sempre, un carnaval familiar i divertit a El Pande. Per què anar a Barcelona si a la teva petita ciutat tens tot el que necessites?

Ah! I tots aquells que vingueu disfressats tindreu un xupito gratis!

Us hi esperem!!!

One thought on “Carnaval, carnavaaaaal…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s