Fer un mojito pas a pas

Imagen

Avui us volem explicar com es fa un mojito! Però abans de res parlem del seu origen. El Mojito cubà va ser inventat durant la llei seca americana a la dècada de 1920. Va sorgir com a reconstrucció d’un glop conegut com “Draque” que es preparava amb aiguardent de canya. El lloc que el va crear és un lloc molt conegut de l’Havana on tot turista fa una visita obligada degut a la història de la “Bodeguita del Medio”. I ara bé, com és fa un bon mojito?
Els ingredients:

  • Ron blanc
  • 5 fulles de menta
  •  Suc de llima
  • 1 llima sencera
  • 3 cullerades de sucre
  • Gel picat
  • Aigua amb gas (o tònica)

I la preparació?

Doncs agafem un got ample i freguem la vora del got amb llima natural. Tirem les fulles de menta juntament amb el sucre i ho barregem tot fins que quedi la menta ben picada, d’aquesta manera la menta deixarà la seva essència i es barrejarà amb el sucre. A continuació, tirem el gel picat fins a la meitat del got  i tirem el ron blanc (aquí cadascú tira en funció del seu gust). Després es tira fins omplir el got del tot el suc de llima i l’ aigua amb gas (o tònica). Podem decorar el got amb branquetes de menta i rodanxes de llima.

Esperem que us hagin entrat ganes de tastar un autèntic mojito cubà!

One thought on “Fer un mojito pas a pas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s