Formes de passar una “resaca”

Aprofitant que arriba el cap de setmana i que després d’una setmana d’allò més llarga l’única cosa que podem pensar és en sortir amb els amics i esbargir-nos, que en penseu si us expliquem les millors formes de passar una “resaca”?Image

Qui no s’ha aixecat a l’endemà maleint la nit anterior? Quantes vegades em dit “no tornaré a beure mai més”?

Una cosa està clara: tota reunió social és propicia per fer unes copes i a vegades aquestes copes a l’endemà ens passen factura, doncs aquí van uns quans secrets que ens ajudaran a sobreportar millor la tan coneguda RESACA!

La protagonista principal serà l’aigua, abans d’anar-nos a dormir ja podem beure bastanta aigua i només aixecar-nos seguir bevent… els líquids faran que depurem l’alcohol ingerit a la nit anterior més rapidament i com a conseqüència la “resaca” serà més curta. A més a més, l’alcohol fa que el nostre organisme perdi grans quantitats d’aigua i és necessari que ens hidratem.

Altres líquids que ajuden a que ens trobem millor són els caldos de gallina i verdures o la taronjada.

A part dels líquids menjar és molt important per aportar energia a l’organisme i aconseguir que recuperi el ritme normal, doncs l’alcohol fa que vagi més lent. Igualment, no ens enganyem, des de quan tener la panxa plena ha estat un problema?

I atenció!

El café no és bo per la “resaca”, tot i que ens dóna energia i va bé pel cansament degut a l’alcohol i a la nit anterior, te propietats diürètiques que no afavoreixen precisament la necessitat que té el nostre organisme d’hidratar-se com hem explicat anteriorment.

Esperem que aquests consells us ajudin a passar millor el dia de després i penseu que el Pande us prepara les copes però també es preocupa de com estareu a l’endemà!

NOTA: Recomanem el consum moderat d’alcohol.

2 thoughts on “Formes de passar una “resaca”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s