5 raons per a prendre cafè

El millor cafè de Sant FeliuSempre s’ha pensat que el cafè era addictiu i perjudicial per a la salut, però segons estudis realitzats durant els últims anys, sempre que es begui amb moderació una o dues tasses de cafè al dia poden ser positives per al nostre cos.

1. Dosis d’energia física
La cafeïna estimula el sistema nerviós i t’activa; per tant, millora l’energia, la resistència, la rapidesa i la coordinació, disminuint a la vegada el cansament.

2. Disminució de la depressió
La dosis positiva d’energia pot ajudar també a sentir-se més animat, ja que aquesta beguda millora la capacitat de prestar atenció i la concentració.

3. Reducció del risc de patir algunes malalties
Estudis fets amb persones que bevien cafè i d’altres que no han demostrat que les persones que en prenen tenen menys probabilitats de patir malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer o el Parkinson i també la demència ja que actua sobre el sistema nerviós central.

A més a més, s’ha descobert que disminueix les probabilitats de patir diabetis, gràcies a la gran quantitat d’antioxidants naturals que ajuden a evitar la resistència de la insulina. El cafè també protegeix d’altres malalties cardiovasculars degut a que evita la coagulació de la sang.

4. Efecte diürètic i laxant
La cafeïna ajuda al sistema digestiu i evita l’estrenyiment. Així doncs, es tracta d’ una bona font de potassi, magnesi i fluorur per al cos.

5. Analgèsic natural
Cada vegada més empreses farmacèutiques utilitzen una petita dosis de cafeïna als seus medicaments, ja que relaxa la tensió dels vasos sanguinis del cervell i redueix la intensitat de la tensió. Així mateix, afavoreix l’efecte de l’aspirina.

Recomanacions
Tot i que aquestes dades han estat demostrades amb diferents estudis, us recomanem un consum responsable de cafeïna i en cas de patir alguna d’aquestes malalties sempre consultar amb el vostre metge.

I si decideixes prendre un bon cafè, no oblidis que a El Pande Bar-Cafeteria tenim possiblement el millor cafè de Sant Feliu. T’hi esperem!

2 thoughts on “5 raons per a prendre cafè

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s