Tornen les Festes de Tardor

El proper 11 d’octubre, novament Sant Feliu es prepara per celebrar les Festes de Tardor 2013 i com no podia ser d’altra manera El Pande ha preparat diverses activitats per a que els sanfeliuencs puguin gaudir d’un cap de setmana d’allò més entretingut. A continuació us deixem la programació pel proper 11,12 i 13 d’octubre. Aquest flyer sortirà anunciat en el Llibre de les Festes de Tardor 2013 de Sant Feliu i és el primer any que El Pande surt representat.

Programa Festes de Tardor

També anunciar-vos que el Pande ha dissenyat unes samarretes aprofitant que comencen les festes. A partir d’avui qui vulgui pot passar-hi per reservar-la. S’han fet dos dissenys, un en blanc i l’altre en negre que podeu veure a continuació.

CAMISETAS_FESTES_2013

Només dir-vos que tenim moltes ganes de celebrar les festes amb tots vosaltres i que totes les activitats proposades les hem preparat amb moltes ganes amb l’únic propòsit que ens ho passem d’allò més bé. Prepareu-vos per riure, esta en bona companyia i sobre tot estar de celebració rodejats d’amics. Us hi esperem!

One thought on “Tornen les Festes de Tardor

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s