Have a nice summer!

Demà comença el juliol i les nostres rutines canvien. Ja ha acabat el cole dels nostres fills i els cafès amb la resta de mares a mig matí. Ja no tenim que estudiar més per als exàmens de la uni i ens acomiadem dels companys que no veurem fins passat l’agost . I molts dels nostres amics ja comencen a fer les seves vacances i mentrestant la resta seguim treballant o buscant feina.

Tot és diferent! Però encara podem compartir aquells esmorzars amb els companys de feina, encara tenim temps, i moltes més ganes, de sortir a la tarda i prendre una beguda fresqueta amb els nostres amics a la terrassa del bar i també estem desitjant sopar a la fresca durant les nits de l’estiu.

Des d’El Pande us recomanem compartir l’estiu amb tots aquells que estimeu i amb els quals us divertiu. Apunta’t al ‘Benditos Bares’ i passa’t pel Pande a celebrar-ho.

Bones vacances a tothom!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s