Busquem grups de música

grup_musicalFalten només dues setmanes per a que comencin les Festes de Primavera a Sant Feliu de Llobregat i a El Pande no ens volem quedar de braços plegats. No! Volem oferir més activitats per a que els santfeliuencs i les santfeliuenques puguin gaudir de la ciutat i tenir més alternatives per a divertir-se durant aquests dies.

És per això que estem organitzant algunes cosetes al bar per a tots aquells interessats. De moment, no avancem res més, però el que sí que us podem dir és que busquem grups musicals de Sant Feliu que vulguin actuar durant les festes.

Tots aquells interessants, no dubteu en contactar amb nosaltres (per telèfon 93 685 13 56 o email produccioneselpande@gmail.com).

Us esperem!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s