‘Las Noches de Monólogos 10’ properament a Sant Feliu

Txabi Franquesa y Tomás García, Las Noches de El Club de la Comedia, Sant Feliu de Llobregat

El passat diumenge 14 d’abril, ‘Las Noches de El Club de la Comedia’ van passar per Sant Feliu de Llobregat. Els fascinants Txabi Franquesa i Tomás Garcia van delectar als santfeliuencs amb els seus monòlegs durant gairebé dues hores. 

Qualsevol moment és bo per a desconnectar i oblidar-t’hi de tot allò que et preocupa, del dia a dia, de la feina, de les ocupacions… I és que no hi ha res com una sessió de risoteràpia amb dos fenòmens de l’humor!

Si no vas poder assistir a ‘Las Noches de El Club de la Comedia’, recorda que encara tens la oportunitat de gaudir d’una altra sessió de monòlegs. El proper esdeveniment serà el 26 de maig, també a la Sala Iberia de Sant Feliu; aquesta vegada amb el Dani Rovira i el David Perdomo.

Al Dani Rovira el coneixem per participar en el programa de Cuatro ‘Estas no son las Noticias’ o les seves aparicions a ‘Alguien tenía que decirlo’ o al programa del Buenafuente a la Sexta. Per la seva banda, el David Perdomo va actuar a la sèrie SKoruño i destaca per les seves actuacions inspirades en la vida real.

No t’ho perdis i compra ja la teva entrada. Disponible a El Pande Bar-Cafeteria i Atrapalo!

Fins aviat!

PD: Properament penjarem les fotos que us vàreu fer amb el Txabi Franquesa i el Tomás Garcia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s